foto

Gwen Cherrell

  • nar. 12.3.1926 (93 let)
    Leicester, Leicestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Pouto nejsilnější (TV film)
1970 Opři se o mě
Whom God Hath Joined (TV film)
1951 One Wild Oat
1949 Train of Events

TV seriály

1987 Second Chance (TV seriál)
1979 To the Manor Born (TV seriál)
1978 Leave It to Charlie (TV seriál)
1977 Target (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
Life and Death of Penelope (TV seriál)
Red Letter Day (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Moody and Pegg (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
Six Faces (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
Uncle Charles (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Jezebel ex UK (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1962 The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)

TV pořady

1958 The World Our Stage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace