foto

David Nettheim

  • nar. 10.7.1925
    Sydney, Austrálie
  • zem. 11.3.2008 (82 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Tlapka
1995 Third Stroke, The
1985 Nebe - peklo - ráj
1983 Who Killed Baby Azaria? (TV film)
1978 Ripkin (TV film)
1972 The Pied Piper
1969 Promise, The
1968 Nobody Runs Forever
1965 Fraška
1959 Make Mine a Million

TV seriály

2001 Love Is a Four-Letter Word (TV seriál)
1997 Wildside (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Emma: Královna jižních moří (TV seriál)
1987 Rafferty's Rules (TV seriál)
1986 Lancaster Miller Affair, The (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Place in the World, A (TV seriál)
1977 Cop Shop (TV seriál)
Glenview High (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
1972 Behind the Legend (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
1968 Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
The Schizoid Man (E05)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Thorndyke (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Friday Night (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Long John Silver (TV seriál)
1953 Before Your Very Eyes (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1975 Arena (TV seriál)
1961 Biography (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky