foto

Sergej Barovskij

  • nar. 10.4.1980 (40 let)
    Usyazhy, Minskaya oblast, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Poka smerť ně razlučit nas (TV film)
2016 Poslednij lepestok (TV film)
2015 Doroga na Berlin
2013 Odnoklassniki.ru: naCLICKaj udaču
2012 Astra, ja ljublju těbja
2011 Dům větru
2010 Oko za oko (TV film)
2009 Pop
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
Na světě živut dobryje i chorošije ljudi
V ijuně 41-go

TV seriály

2020 Pod prikrytijem (TV seriál)
Stažjory (TV seriál)
2019 Bezsonov (TV seriál)
2018 Bez pamjati (TV seriál)
Duet po pravu (TV seriál)
Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Zinka-moskvička (TV seriál)
Zvonitě DiKaprio! (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
Utrennij briz (S01E26)
Svidětěli (TV seriál)
Tufli dlja Zoluški (S01E57)
Advokat (TV seriál)
Čuděsa v rešetě (S09E27)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Takaja poroda (TV seriál)
2014 Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Vejer ďjavola. Časť 2 (S01E08)
Vejer ďjavola. Časť 1 (S01E07)
Majja (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Kavalery orděna Krysolova (E13)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Železobetonnyj argument (S06E23)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Spasti bossa (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
Verju (TV seriál)
Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 20 let bez ljubvi (TV seriál)
Igra (TV seriál)
Peška (S01E09)
Lesnik (TV seriál)
Zub za zub (S01E01)
Pjatnickij (TV seriál)
Krov na doroge (S01E06)
Svetofor (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Děň VDV (S02E19)
Advokat (TV seriál)
Černyj bumer (S08E16)
Nězakonnoje vtorženije (S07E01)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Interny (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Sovesť (S04E05)
Čas Volkova (TV seriál)
Pantomima (S04E23)
2009 Meč (TV seriál)
Sjomin (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Trepanacija serdca (E11)
Gluchar (TV seriál)
Placebo (S02E08)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Sled (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Vaša česť (TV seriál)

Dokumentární

2012 Pojedinki: Dvě žizni polkovnika Rybkinoj (TV film)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky