foto

Jessica Kirson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bill Burr Presents: Jessica Kirson Talking to Myself (TV film)
2016 The Comedian
2014 School Dance

TV seriály

2015 The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
2011 Podvodníčci (TV seriál)

Dokumentární

2007 Making Trouble

Host

TV seriály

2013 Just for Laughs: All-Access (TV seriál)

TV pořady

2015 The Nightly Show with Larry Wilmore (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2003 Last Comic Standing (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky