foto

Diego Vega Vidal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Němý
2010 Říjen

TV seriály

2018 Matar al padre (TV seriál)
2012 (E04)
2008 (E03)
2004 (E02)
další epizody (4)
Prcek (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 2 (S03E02)
2017 Prcek (TV seriál)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (4)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Němý
2010 Říjen

TV seriály

2017 Prcek (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (4)

Dokumentární

2015 El Aula Vacía

Producentská filmografie

Filmy

2013 Němý
October
2010 Říjen

Herecká filmografie

TV pořady

1991 Días de cine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky