foto

Barbara Bell Wright

  • nar. 17.11.1912
    New York, USA
  • zem. 11.9.1989 (76 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 The Trouble with Angels
1958 Home Before Dark
1956 The Cruel Tower

TV seriály

1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1959 One Step Beyond (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky