foto

Vivian Brown

  • nar. 28.4.1925
    Hanson, South Dakota, USA
  • zem. 13.6.1987 (62 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Three O'Clock High
1985 Rebel z mé školy
1984 Filadelfský experiment
1982 Facts of Life Goes to Paris, The (TV film)
The Ambush Murders (TV film)
1979 Murder by Natural Causes (TV film)
Racquet
1977 Podivná spravedlnost (TV film)
1976 Plavčík
1974 Zemětřesení

TV seriály

1981 Father Murphy (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace