foto

Joachim Pape

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Heute sterben immer nur die anderen
1990 Albert Einstein
Rheinsberg (TV film)
1978 Amor holt sich nasse Füße (TV film)
1977 Happy End (divadelní záznam)
Unterwegs nach Atlantis
1975 Schwester Agnes (TV film)
1973 Tři oříšky pro Popelku
1971 Nachtasyl (divadelní záznam)
1970 Im Spannungsfeld
1968 Komödie der Irrungen (divadelní záznam)
1965 Abgelegt unter M (TV film)

TV seriály

1989 Johanna (TV seriál)
1966 Geheimkommando Bumerang (TV seriál)
1963 Die Spur führt in den 7. Himmel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace