foto

Regine Lamster

  • nar. 25.4.1954 (65 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Mann gesucht, Liebe gefunden (TV film)
2001 Tatort - Tod vor Scharhörn (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Schwanger in den Tod (TV film)
1996 Tatort - Tod auf Neuwerk (TV film)
1993 Die Umarmung des Wolfes (TV film)
1992 Endstation Harembar (TV film)
1986 Fräulein von damals, Die (TV film)
1985 Gretchens Faust (TV film)
1982 Mein Sohn, der Minister (TV film)
1981 Kudenow oder An fremden Wassern weinen (TV film)
Landluft (TV film)
1980 Švabica (TV film)
1979 Erste Polka, Die
1975 Filmriss (TV film)
1974 Lord z Barmbecku
1973 Tatort - Jagdrevier (TV film)
1972 Jugend einer Studienrätin (TV film)
1963 Am Herzen kann man sich nicht kratzen (divadelní záznam)

TV seriály

1995 Schwurgericht (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Tegtmeier (TV seriál)
1983 Konsul Möllers Erben (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1975 Eigener Herd ist Goldes wert (TV seriál)
1974 Autoverleih Pistulla (TV seriál)
1973 Die Powenzbande (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1966 Wenn die Musik nicht wär … (TV seriál)

Dokumentární

1984 Treffpunkt im Unendlichen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky