foto

Hans Joachim Millies

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Modrá metalíza
2003 K3 - Kripo Hamburg: Auf dünnem Eis (TV film)
2002 Der Unbestechliche
2001 Girl
1999 Männer vom K3 - Harrys Pech, Die (TV film)
Velká věc (TV film)
1990 Schwarz Rot Gold - Wiener Blut (TV film)
1989 Tatort - Schmutzarbeit (TV film)
1986 Tatort - Tod auf Eis (TV film)
1982 Schwarz-Rot-Gold - Kaltes Fleisch (TV film)
1971 Vier Tage unentschuldigt (TV film)
1969 Aus dem Alltag in der DDR - Versuch einer Rekonstruktion nach Berichten und Dialogen (TV film)
1965 Held Henry (TV film)

TV seriály

2002 Finanzamt Mitte - Helden im Amt (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1991 Leonie Löwenherz (TV seriál)
1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky