foto

John A. Tinn

  • nar. 10.6.1913
    Bhamo, Myanmar
  • zem. 1978
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Pomsta Růžového pantera
1977 Pronásledovaná
1973 Au bout du rouleau (TV film)
1963 55 dní v Pekingu
1957 Windom's Way
Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst
1954 Passenger to Tokyo
Purpurová pláň
1951 Captain Horatio Hornblower R.N.

TV seriály

1978 Soft Touch, A (TV seriál)
1976 Gangsters (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
1973 Whoops Baghdad! (TV seriál)
1969 The Flaxton Boys (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
1957 Rendezvous (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
1954 Sherlock Holmes (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky