foto

Antje von der Ahe

  • nar. 5.3.1970 (49 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bella a rodinná pouta (TV film)
2008 Přede mnou neutečeš (TV film)
2002 Mord an Bord (TV film)
2000 Otto - Der Katastrofenfilm
1992 Lügnerin, Die

TV seriály

2010 Lotta & … (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Grenzerfahrung (S08E37)
2002 Ich lass mich scheiden (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Happy Birthday (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Bibi Blocksberg (TV seriál) - vyp.
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky