foto

Vladimir Ďjačkov

  • nar. 28.5.1956 (63 let)
    Kopeysk, Chelyabinskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zakljatyje podrugi (TV film)
2014 Kavkazskaja plennica
Korol Lir (TV film)
2013 Dva mgnovenija ljubvi (TV film)
2011 Bezdelniki
2010 Dočki-matěri (TV film)
2008 Admirál
2007 Svjatoje dělo
2006 Znaki ljubvi
2005 Anna
Tajskij vojaž Stěpanyča
2003 Kolchoz intertejnment
2002 Raskaljonnaja subbota
2001 DMB 003
1997 Vor
1995 Slečna selka
1992 Plaščanica Alexandra Něvskogo
1988 Ně zabuď ogljanuťsja (TV film)
Vam što, naša vlasť ne nravitsja?!
1986 Aeroport so služebnogo vchoda
V rasputicu
1984 Lider
1981 Děrevěnskaja istorija
1978 Školnyj vals

TV seriály

2018 Sidělka (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
Ostrov (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Poslednij ment (TV seriál)
2014 Ja vsjo preodoleju (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Bednyje ljudi (S09E10)
Odnoklassniki (S08E03)
2013 Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Matěrinskaja ljubov (E04)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
2010 Anželika (TV seriál)
Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Geněral i jego armija (E67)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
2008 Alexandrovskij sad 3 (TV seriál)
Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Fotograf (TV seriál)
Sestrička s togo sveta (E14)
Gluchar (TV seriál)
Nachodka (S01E41)
Ranětki (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Pulja spravedlivosti (S02E01)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Oblava (S02E23)
Advokat (TV seriál)
Epiděmija (S03E01)
2006 Soldaty 8 (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Nad večnym pokojem (S04E04)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Krasnaja ploščaď (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Žara (S02E03)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 5 (S01E05)
Episode 1 (S01E01)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Kto streljajet poslednim (S02E09)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)
1991 Dělo Suchovo-Kobylina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky