foto

Sven Dahlem

  • nar. 1947
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Stubbe - Von Fall zu Fall: Auf Liebe und Tod (TV film)
1993 Gartenkrieg, Der (TV film)
1990 Alles im Griff (TV film)
1984 Případ Bachmeierová - Není čas na slzy
1982 Tatort - Trimmel und Isolde (TV film)

TV seriály

1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Teufels Großmutter (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky