foto

Igor Kulačko

  • nar. 7.9.1975 (43 let)
    Ust-Ilimsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Grafomanija
2016 Protiv vsech pravil
2015 Ně para
Pareň s našego kladbišča
2014 Děň duraka
2013 Záhada Hory mrtvých
2012 RePePe
2011 Zolotaja rybka v gorodě N
2010 Zona turbulentnosti
2008 Ment v zakoně 1: Ochota na avtoritěta (TV film)
Samyj lučšij film

TV seriály

2018 Duet po pravu (TV seriál)
Novyj čelovek (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Zagovor (E25)
Poručik Semibratov (E24)
Karetnikovy (E23)
další epizody (25)
Čjornyje bušlaty (TV seriál)
2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
Chožděnije po mukam (TV seriál)
Dinozavr (TV seriál)
Doktor Richter (TV seriál)
Děmon revoljucii (TV seriál)
Fors-mažor (TV seriál)
Ikra (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Krovavaja baryňa (TV seriál)
Parfjumerša 2 (TV seriál)
Pobeditěli (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Blagorazumnyj razbojnik (E25)
Vračebnaja tajna (E18)
Inženěr (E12)
další epizody (4)
Istina v vině 2 (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Veronika ně chočet umirať (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
Ťošča-komandir (TV seriál)
Ženščina bez chuvstva jumora (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Děd Mazajev i Zajcevy (TV seriál)
Istina v vině (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Něpodsudnyje (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
Sonata dlja Very (TV seriál)
2014 Kosatka (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Vojennyje prestupniki (S07E17)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Krasnyje gory (TV seriál)
Ment v zakoně 6 (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
OSA (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Cejtnot (S02E15)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Postojalec (S05E14)
2011 Igra (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Čas Volkova 5 (TV seriál)
2010 Pautina (TV seriál)
Zolotaja pulja (S04E04)
2009 Anna Karenina (TV seriál)
Čas Volkova 3 (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Gluchar (TV seriál)
Děň oborotňa (S01E26)
Čas Volkova 2 (TV seriál)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Lovuška (S01E01)
Soldaty 12 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Karusel (S02E18)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Dětskije igry (S03E12)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Graffer (S04E10)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Ljubov kak ljubov (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace