foto

Leslie Kendall Dye

  • nar. 16.6.1975 (44 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Příliš čistotný nájemník
1992 Big Girls Don't Cry... They Get Even
1990 Beanpole (TV film)

TV seriály

1996 Praštěná holka (TV seriál)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vortex (S01E11)
1991 Charlie Hoover (TV seriál)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace