foto

Sergej Grekov

  • nar. 11.6.1958 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cholodnoje serdce (TV film)
2015 Braťja Č
2014 Poslednij vagon. Vesna
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2009 Julenka
2008 Dolní Kaledonie
Lovecká sezóna 2
2006 Fartovyj
Poslednij prikaz generala (TV film)
2004 Bez rozkazu
Dněvnoj predstavitěl
2002 O'Key
1990 Arbatskij motiv (TV film)
1989 Nočevala tučka zolotaja...
1984 Kto silněje jego

TV seriály

2018 Sinička 2 (TV seriál)
Ňaňka (TV seriál)
2016 Pervokursnica (TV seriál)
2015 Ljubovnaja set (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
Něverojatnyje priključenija Aliny (TV seriál)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Spasti vraga (S01E32)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
2012 Grač (TV seriál)
Dězertir (E07)
Najďonyš (E05)
Těň otca (E03)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Ona vernulas... (S02E01)
2011 Karamel (TV seriál)
2008 Afganskij prizrak (TV seriál)
2007 Čas Volkova (TV seriál)
Zveri (S01E11)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
KGB v smokinge (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
Tajnaja straža (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
Zvězdočet (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Zapach děněg (S03E04)
2003 Bajazet (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2002 Next 2 (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Mužskije igry (S02E03)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Olivkovoje děrevo (S01E03)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Mjortvyj sezon v agentstve "Glorija" (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky