foto

Andrej Lebeděv

  • nar. 29.5.1961 (59 let)
    Krasnokamsk, Permskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Obvorožitělnaja planěta
2017 Sčastě iz oskolkov (TV film)
2015 Konec krásné éry
2014 Čempiony
2012 Ocelový motýlek
2011 Gromozeka
Rejder
2010 Zajcev, žgi! Istorija šoumena
2006 Naninská Krajina
Četyre taksista i sobaka 2
2005 Na útěku
Státní rada
2004 Countdown
Četyre taksista i sobaka
2003 Kak by ne tak (TV film)
2000 Redakcija (TV film)
1998 Děň polnolunija

TV seriály

2017 Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Besstydniki (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Dvojnaja splošnaja (TV seriál)
Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Petlja Nesterova (TV seriál)
Vremenno nědostupen (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Bajkalskij zver (S02E03)
Děmbelskij akkord (S02E01)
2014 Krasivaja žizň (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Taťjanina noč (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Ubijca (S03E09)
Pjatnickij (TV seriál)
Otěc i syn (S04E06)
Kodex česti (TV seriál)
Ograblenije pojezda (S07E20)
2013 Balabol (TV seriál)
Bratany 4 (TV seriál)
Do smerti krasiva (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Lesnik (S01E11)
Děpartament (TV seriál)
Karina krasnaja (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 4 (S01E04)
SašaTaňa (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Viděošantaž (E20)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Odnoklassniki (S01E01)
Karpov (TV seriál)
Krjučok (S01E10)
Seti (S01E08)
Ogoň (S01E06)
další epizody (4)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Sobačje delo (E14)
Igra (TV seriál)
Časy Fišera (S01E01)
Lektor (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Krasota trebujet... (S01E10)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Okončatelnyj diagnoz (S02E18)
Objekt 11 (TV seriál)
Dva v odnom (E05)
SK (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
Uslovija kontrakta (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Svatovstvo gusara (S05E23)
Prizrak (S05E15)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Kukušonok (E07)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Pobeg (TV seriál)
Zděs kto-to jesť (TV seriál)
Šachta (TV seriál)
Krysy (E10)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Batareja (S03E18)
Žuki (S03E12)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Skromnicy (S04E02)
2009 Krem (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Vysšij pilotaž (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Raspylitěl (S03E33)
2008 Ranětki (TV seriál)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
Univer (TV seriál)
Vzroslyje igry (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Dočka (S02E20)
Falšivomonětčik (S02E16)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Laboratorija (E47)
Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Experty (TV seriál)
Papiny dočki (TV seriál)
Sled (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Prevratnosti ljubvi (S01E05)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Dělo Tureckogo (S04E01)
2006 Studěnty 2 (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Kulagin i partňory (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Sozvezdije žadnych psov (S02E03)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Taxist (TV seriál)
Taxistka (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Russkije amazonki (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Imejutsja čelověčeskije žertvy (S02E11)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Opasno dlja žizni (S01E03)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky