foto

Gérard Rinaldi

  • nar. 17.2.1943
    Paříž, Francie
  • zem. 2.3.2012 (69 let)
    Briis-sous-Forges, Essonne, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2010 35 kilos d'espoir (TV film)
2007 Supergranny.com (TV film)
2006 Caprice des cigognes, Le (TV film)
Concours de danse à Piriac (TV film)
2005 Plněno na zámku (TV film)
2004 Na hraně (TV film)
2003 Après la pluie, le beau temps
Aubaine, L' (TV film)
Sortie des artistes
Un amour en kit (TV film)
Záhadné zmizení (TV film)
2002 Affaire père et fils, L' (TV film)
Insoumise, L' (TV film)
Kus života
Un week-end pour le dire (TV film)
2001 Gardiens de la mer (TV film)
Les Enfants d'abord (TV film)
Vieil ours et l'enfant, Le (TV film)
1999 Ouriga (TV film)
1998 Interdit de vieillir (TV film)
1997 L'enfant du bout du monde (TV film)
Une vie pour une autre (TV film)
1996 Al centro dell'area di rigore
1995 Bébé coup de foudre (TV film)
Muži a ženy mohou být spolu šťastni... (TV film)
1994 Siete mil días juntos
1993 Jste srdečně zváni (TV film)
1990 Feu sur le candidat
1989 Double mixte (TV film)
1987 Funny Boy
Rozmařilý život Gérarda Floqua
1986 Sestup do pekel
1984 Nebezpečné známosti
1983 Návrat bažantů
1980 Bažanti kontra Dracula
1979 Charlots en délire, Les
1978 Bažanti a cizinecká legie
1975 Co je moc, to je moc
Polibky z Hongkongu
1974 Bažanti jdou do boje
Čtyři sluhové a kardinál
Čtyři sluhové a čtyři mušketýři
1973 Nevím nic, ale řeknu všechno
Velký bazar
1972 Bažanti jedou do Španělska
Blázni ze stadiónu
1971 Bažanti
1970 La grande java

TV seriály

2012 Caïn (TV seriál)
Confusions (S01E05)
2010 Co se stalo s Maud? (TV seriál)
2009 Ah, c'était ça la vie! (TV seriál)
2006 Tombé du ciel (TV seriál)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
La Maison des enfants (TV seriál)
1999 Décollage immédiat (TV seriál)
1997 Une femme en blanc (TV seriál)
1995 Théo la tendresse (TV seriál)
1991 Clyde (TV seriál)
1987 Marc et Sophie (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)

Dokumentární

2005 Graffiti 60 (TV seriál)

TV pořady

1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
Système 2 (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace