foto

John Gorrie

  • nar. 11.8.1932 (87 let)
    Hastings, Východní Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Gift, The (TV film)
1987 Slavný případ (TV film)
1983 Bewitched (TV film)
1981 The Member for Chelsea (TV film)
1980 Tempest, The (TV film)
Večer tříkrálový (TV film)
1976 Private Lives (TV film)
1973 After Loch Lomond (TV film)
1970 Macbeth (TV film)
1969 Sad Decline of Arthur Maybury, The (TV film)
1968 The Merry Widow (TV film)
1966 End in Tears (TV film)
1965 Good Shoe Maker and the Poor Fish Peddler, The (TV film)
Naked Island (TV film)

TV seriály

2000 Coral Island, The (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1989 Quiet Conspiracy, A (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 A Sort of Innocence (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
1985 Marjorie and Men (TV seriál)
1984 Morgan's Boy (TV seriál)
Záhady Slavičího domu (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
1983 Shades of Darkness (TV seriál)
1982 Claire (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 The Velvet Glove (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Edward the Seventh (TV seriál)
1974 Seven Faces of Woman (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Suspense (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky