foto

Oliver Coopersmith

  • nar. Great Dunmow, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dolittle
2019 Feedback
Nuclear
2018 Strangeways Here We Come
2017 iBoy
2009 It's Alive

TV seriály

2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
2016 Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
2015 Dickensian (TV seriál)
Galavant (TV seriál)
Hoff the Record (TV seriál)
Humans (TV seriál)
2014 Josh (TV seriál)
Lovesick (TV seriál)
Cressida (S01E03)
2011 Case Histories (TV seriál)
2010 Grandma's House (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky