Reklama

Reklama

Nuclear

Trailer

Obsahy(1)

Po násilnom čine, ktorého sa dopustil jej vlastný brat, Emma uteká so svojou matkou do divokej, otvorenej krajiny, kde nájdu útočisko v izolovanom úkryte v tieni jadrovej elektrárne. (DoubleFucker)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Psychopatický syn, co má na hlavě účes „pytel na odpadky", brutálně zmlátí svoji matku v lese, zatímco jeho sestra Emma se schovává. Ta pak matce pomůže a spolu se dají na útěk. Emma musí řídit, a tak v jedné chvíli dojde k nešťastné události a ona sjede z cesty. Tma jak v ranci a jim nezbývá, než si najít přístřeší. Novým útočištěm se stává opuštěný domek, který je kupodivu zařízený. Později se Emma seznámí s mladíkem, který jí vysvětlí, že celá oblast je kvůli uzavřené jaderné elektrárně vystěhovaná. Vcelku normální drama matky, dcery a mladíka se najednou zlomí a divák pochopí, že všechno je úplně jinak. A právě tehdy mě film naplno zahákoval a zajímal mě až do konce. Vizuálně strohý příběh má několik působivých tajuplných scén, mezi něž rozhodně patří potápění. Na konci vše do sebe zapadne. Film pro okrajové publikum. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Fakt solidně cáklá rodinka. Že je vadnej syn, zjistíte už z předtitulkovýho lesního záběru. U matky je vám to zřejmý hned, jakmile se poprvý rozhlídne a promluví. No a dcera je jasná minimálně od chvíle, kdy jen povyleze z auťáku a chčije ve stoje na silnici, namísto toho, aby šla na chcáč do pangejtu a utřela si pipinu lopuchem, jako každá normální ženská. Nicméně dá se to přičíst jejímu chocku a další děj je pak hodně zajímavej, pí rejžová diváka šponuje a nechává v nejistotě, aby pak na něho někdy v polovině vybalila první slušnej twist, kterej jsem popravdě vůbec nečekal. Ten druhej už se pak sice čekat dal, a ani závěr mě příliš neoslnil, navíc postava zjevující se japonský lady byla tak trochu nadbytečná a její představitelka dost divná, ale to nic nemění na tom, že tohle syrový nízkorozpočtový nekomerční drámko s metafyzickým vocasem je záživnější, originálnější a obsahově bohatší, než 90% všech thrillerů a kvazihorrorů, který vznikají v amerických studiích. A během filmu jsem ani jednou nečuměl do mobilu, což je ode mne pro film nejvyšší možná pocta. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nuclear je dosť ponurá dráma s prvkami thrilleru. Matka so svojou štrnásťročnou dcérou zdrhajú pred jej nebezpečným bratom a útočisko najdú niekde na severe Anglicka, uprostred drsnej prírody, kde je nonstop zamračené a furt prší a fúka ostrý vietor. V druhej tretine filmu dôjde k twistu, z ktorého mi spadla sánka, avšak záver je trochu idiotský a podľa mňa dosť uberá filmu na bodoch. Ale koniec to nakoniec o niečo vylepší a kedže milujem anglické filmy, štyri hviezdy tomu dám. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama