foto

Philippe Donnefort

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Deux gouttes d'eau (TV film)
2012 Cent pages blanches (TV film)
2003 Clémence (TV film)
2001 Salut la vie (TV film)
1990 Entraînement du champion avant la course, L'
1989 Un amour de trop

TV seriály

2017 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
2013 Chérif (TV seriál)
2012 Inquisitio (TV seriál)
2009 Lovec (TV seriál)
2008 Policajti (TV seriál)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (4)
2003 Fargas (TV seriál)
2002 Ohnivé léto (TV seriál)
1999 Crèche, La (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1992 Helena a její chlapci (TV seriál)
Katka má narozeniny (E02)
Setkání (E01)
Julie Lescautová (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)

Dokumentární

2017 100 let francouzského letectví (TV film)
1985 L'Atelier (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace