foto

Paul Davidson

  • nar. 30.3.1867
    Lötzen
  • zem. 1927
    Berlin, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1945 San Antonio
1926 Kleine vom Varieté, Die
1925 Liebesfeuer
1923 Der Liebe Pilgerfahrt
1922 Das Spiel mit dem Weibe
Macht der Versuchung
Seine Exzellenz von Madagaskar. 1. Das Mädchen aus der Fremde
Seine Exzellenz von Madagaskar. 2. Stubbs, der Detektiv
1921 Arme Violetta
Das Geheimnis der Mumie
Das Opfer der Ellen Larsen
Der Mann ohne Namen - 7. Gelbe Bestien
Der ewige Kampf
Der verlorene Schatten
Die Lieblingsfrau des Maharadscha - 3. Teil
Papa kann's nicht lassen
Sturmflut des Lebens
1920 Das Rosa Trikot
Der rote Henker
Die Dame in Schwarz
Die Wohnungsnot
Geschlossene Kette, Die
Hundemamachen
Indische Rache
Jak Golem na svět přišel
Kakadu und Kiebitz
Kaliber fünf Komma zwei
Martyrium, Das
Putschliesel
1919 Aberglaube
Das Mädchen mit dem Goldhelm
De Profundis
Der Dolch des Malayen
Der Galeerensträfling
Der lustige Ehemann
Die Fahrt ins Blaue
Die Pantherbraut
Keimendes Leben, Teil 2
Komtesse Doddy
Kreuzigt sie!
Käsekönig Holländer
Madame DuBarry
Meine Frau, die Filmschauspielerin
Moral und Sinnlichkeit
Tochter des Mehemed, Die
Vendetta
1918 Carmen
Das Mädel vom Ballet
Der Fall Rosentopf
Der Fremde Fürst
Der Rattenfänger von Hameln
Licht entgegen, Dem
Mania
Nach zwanzig Jahren
Nechci být mužem
Prinz Sami
Žlutý pas
1917 Der Golem und die Tänzerin
Der Sultan von Johore
Der feldgraue Groschen
Der weiße Schrecken
Dornröschen
Eine Walzernacht
Hans Trutz im Schlaraffenland
John Riew - Ein Mädchenschicksal
Prima Vera
Ring der Giuditta Foscari, Der
Wenn vier dasselbe tun
1916 Albert als Golem
Bogdan Stimoff
Die Last
Die Mission der Gräfin Cerutti
Doktor Satansohn
Ein toller Einfall
Leutnant auf Befehl
Meine Braut, seine Frau
Pod jarzmem tyranów
Stein unter Steinen
Talarso, der Mann mit den grünen Augen
1915 Das achte Gebot
Der Schuß im Traum
Der falsche Schein
Kehre zurück! Alles vergeben!
Kraftmeier, Der
Lache Bajazzo
Nahira
Nur eine Lüge
Pension Lampel
Vordertreppe - Hintertreppe
Zwei glückliche Paare
1914 Andílek
Das Paradies der Damen
Der große Diamant
Die Firma heiratet
Die Perle
Die beiden Rivalen
Die blaue Maus - 2. Teil
Eine Venezianische Nacht
Eiserne Kreuz, Das
Falsche Zaza, Die
Hochstaplerin, Die
Leiden eines Doppelgängers
Sein eigner Mörder
Wollen Sie meine Tochter heiraten?
Zapatas Bände
1913 Der Shylock von Krakau
Excentric-Club, Der
Heimat und Fremde
Insel der Seligen, Die
S1

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace