foto

Jaime Ferkic

  • nar. 9.9.1989 (30 let)
    Heist, Uetersen, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Seitenwechsel
2009 Krásná Locika (TV film)
2008 Náš vůdce
2007 Žáby k zulíbání 2
2005 Endlich Urlaub! (TV film)
Loď snů - Vancouver (TV film)
2003 Létající třída
2001 Pinky a pejsek za milion

TV seriály

2019 Frau Jordan stellt gleich (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verzockt (S18E22)
1999 Strandclique, Die (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky