foto

Michael FitzGibbon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Inventing Adam
2011 Hollywood Sex Wars
2008 Ninja Cheerleaders
2006 Boys & Girls Guide to Getting Down, The

TV seriály

2013 Farmed and Dangerous (TV seriál)
2012 90210: Nová generace (TV seriál)
Podfuk (S05E06)
2010 Strážce pořádku (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky