foto

Jeanne Allard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Zabiják
1995 Un ange passe (TV film)
1989 Passion de Bernadette, La
1985 Vincente (TV film)
1982 Interdit aux moins de 13 ans
1980 Mandarin, Le (TV film)
Un escargot dans la tête
1979 Éclaircie, L' (TV film)
1978 Thomas Guérin... retraité (TV film)
1977 Dům těch druhých (TV film)
Krajkářka
Paradiso
1975 Smrt horského vůdce (TV film)
1973 Případ Dominici
1972 Tuile à loups, La (TV film)
1969 Patates, Les
1967 Espagnol, L' (TV film)
1966 Bytosti
1961 Soukromý život
1960 Homme à femmes, L'
Zazie v metru
1957 Netečný krasavec

TV seriály

1981 Dickie-roi (TV seriál)
Martine Verdier (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Charivari de Janjoie, Le (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky