foto

Karl-Magnus Thulstrup

  • nar. 26.4.1903
    Södertälje, Švédsko-norská unie
  • zem. 23.11.2002 (99 let)
    Gothenburg, Västra Götalands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Predikare-Lena (TV film)
1962 Trängningen (TV film)
1945 Svarta rosor
1941 Lasse-Maja
1940 Stål
1939 Mot nya tider
1938 Med folket för fosterlandet
1937 Vi går landsvägen
1935 Ungdom av i dag
1928 Gustaf Wasa del I
Gustaf Wasa del II
1920 Carolina Rediviva

TV seriály

1984 Taxibilder (TV seriál)
1976 De lyckligt lottade (TV seriál)
Raskenové (TV seriál)
1972 Ett köpmanshus i skärgården (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky