foto

Shirley Clarke

  • nar. 2.10.1919
    New York City, New York, USA
  • zem. 23.9.1997 (77 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

1964 Chladný svět
1962 Spojka
1956 Moment in Love

Dokumentární

1985 Ornette: Made in America
1967 Portrait of Jason

Producentská filmografie

Filmy

1962 Spojka
1958 Bridges-Go-Round

Dokumentární

1967 Portrait of Jason
1959 Opening in Moscow

Scenáristická filmografie

Filmy

1964 Chladný svět

Kameramanská filmografie

Filmy

1958 Bridges-Go-Round

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace