foto

Brianna Daguanno

  • nar. 9.10.2002 (17 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dad
2018 Luba
2013 Rozlučka se svobodou
2011 Moon Point
2010 Santův převlek (TV film)

TV seriály

2018 Cupcake & Dino: General Services (TV seriál)
2016 Ranger Rob (TV seriál)
Winston Steinburger and Sir Dudley Ding Dong (TV seriál)
Zhu Zhu (TV seriál)
2015 Little Charmers (TV seriál)
Nekoonečné (TV seriál)
Pyžamasky (TV seriál)
2014 Chirp (TV seriál)
2013 Meet the Family (TV seriál)
2012 Mr. D (TV seriál)
2011 Against the Wall (TV seriál)
2010 Flashpoint (TV seriál)
Severed Ties (S03E02)
2008 Hranice (TV seriál)
Good Intentions (S02E09)
2007 Super Why! (TV seriál)
2004 Monday Report (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky