foto

Kwang-je Choi

  • nar. 6.8.1985 (34 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amsusalin
Mayagwang
2017 Simjangbakdong jojakgeuk
2016 Maseuteo
2012 Cha Hyungsa

TV seriály

2019 Yeolhyeolsaje (TV seriál)
Yimong (TV seriál)
2018 Miseu ma, boksooui yeoshin (TV seriál)
Miseuteo syeonsyain (TV seriál)
2017 Choingajog (TV seriál)
Deo paekiji (TV seriál)
Dyueol (TV seriál)
2014 Namanui dangshin (TV seriál)
2011 Chonggagne yachaegage (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky