foto

Ririka Kawašima

  • nar. 17.3.2002 (17 let)
    Tochigi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aru sendó no hanaši
2017 Bókjó
2016 Museum
2015 Fujiko (TV film)
2014 Keiji (TV film)
2013 Nijushi no Hitomi (TV film)
Riaru: kanzen naru kubinagarjú no hi
2011 Kono Sekai no Katasumi ni (TV film)
Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo: The movie – Kačidokibaši o heisa sejo!
2010 Hachigatsu no nijûsô

TV seriály

2019 Hakui no senši (TV seriál)
2018 Final Cut (TV seriál)
2017 Ucubokazura no jume (TV seriál)
Šindžuku seven (TV seriál)
2016 Higanbana: Keišičó sósa nanaka (TV seriál)
Kenja no Ai (TV seriál)
2015 Manmakoto ~ Asanosuke Saiteichou (TV seriál)
2014 Last Doctor (TV seriál)
Soko wo Nantoka 2 (TV seriál)
2013 Detarame Hiro (TV seriál)
Hanzawa Naoki (TV seriál)
Jae no sakura (TV seriál)
Kagi no nai jume o miru (TV seriál)
2011 HUNTER~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi (TV seriál)
Hanawake no jon šimai (TV seriál)
2010 Kacura Čizuru šinsacu ničiroku (TV seriál)
Tokudžó kabači!! (TV seriál)
2009 Ninkjó herupá (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky