foto

Russell Trent

  • nar. 18.7.1902
    Kansas City, Missouri, USA
  • zem. 7.12.1972 (70 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1959 The 30 Foot Bride of Candy Rock
1957 Short Cut to Hell
1952 Bronco Buster
Shadow in the Sky
1951 Osudné dopoledne
The Strip
1950 Hollywood Varieties
1947 Killer McCoy

TV seriály

1965 The Big Valley (TV seriál)
1960 Peter Loves Mary (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1954 Shower of Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky