foto

Michael Earl

  • nar. 3.5.1929
    Bournemouth, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.5.2013 (84 let)
    Bournemouth, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 A Pin to See the Peepshow (TV film)

TV seriály

1988 The Franchise Affair (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1977 Roof Over My Head, A (TV seriál)
1975 Venturers, The (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
Helen: A Woman of Today (TV seriál)
1972 Villains (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Budgie (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Wicked Women (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
Thingumybob (TV seriál)
1967 Not in Front of the Children (TV seriál)
The Further Adventures of Lucky Jim (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Ransom for a Pretty Girl (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 Big Spender, The (TV seriál)
Night Train to Surbiton (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Bed-Sit Girl (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1962 Andromeda Breakthrough, The (TV seriál)
Benny Hill (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Monsters, The (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Citizen James (TV seriál)
Festival (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Monty Python's Flying Circus: Live at Aspen (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky