foto

Alexandra Löwy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Curling für Eisenstadt (TV film)
2017 Tatort - Die Faust (TV film)
2016 Tatort - Sternschnuppe (TV film)
2014 Schnell ermittelt - Erinnern (TV film)
2013 Nicht ohne meinen Enkel (TV film)
2012 Schnell ermittelt - Schuld (TV film)
2009 Geliebter Johann, Geliebte Anna (TV film)
2005 Bruderliebe (TV film)
1998 Liselotte (TV film)

Dokumentární

2014 Private Revolutions: Young, Female, Egyptian
2011 Ilegální máma
2008 Sneaker Stories

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky