foto

Waldemar Krzystek

  • nar. 23.11.1953 (66 let)
    Swobnica, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Fotograf
2011 80 milionů
2008 Malá Moskva
2000 Nie ma zmiłuj
1994 Polska śmierć
1992 Propuštěn ze života
1989 Poslední loď
1987 W zawieszeniu

TV seriály

2012 Anna German (TV seriál)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Sonderkommando "Tiger" (S04E04)
2010 Sprawiedliwi (TV seriál)
Ten ratuje cały świat (E07)
Wirtuoz (E06)
Mury (E05)
další epizody (7)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (13)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2014 Fotograf
2008 Malá Moskva

Herecká filmografie

Filmy

1988 Kocham kino

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky