foto

Ivan Kosičkin

  • nar. 16.11.1978 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Puťovka v žizň
2012 Majskij dožď (TV film)
2011 Lučšeje leto našej žizni (TV film)
2009 Golubka
2008 Zajatec

TV seriály

2018 Anatomija ubijstva (TV seriál)
Lepší než my (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Dva oficera (E15)
Sicilianskaja zaščita (E10)
Graždanskij brak (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
Žizň posle žizni (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Firma (S09E01)
2013 Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2011 Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Dom maljutki (TV seriál)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky