foto

Olexandr Kryžanivskyj

  • nar. 13.10.1957 (63 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ot jakby (TV film)
2015 Bitva o Sevastopol
2014 U strážnýho anděla
2013 Polská sibiriáda
Žizň posle žizni (TV film)
2012 Match
2011 Oduvančik (TV film)
2008 Rajskije pticy
1994 Pěvica Žosefina i myšinyj narod

TV seriály

2018 Krov jangola (TV seriál)
Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Rodnaja krov (TV seriál)
Spadkojemycja mymovoli (TV seriál)
2017 Perekrjostki (TV seriál)
2016 Dom na cholodnom ključe (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Slomannoje krylo (E18)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
2014 Manekenščica (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
2013 Vůně zločinu (TV seriál)
2012 Anna German. Tajna belogo angela (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Vendětta (E11)
SBU. Specoperacija (TV seriál)
2010 Brat za brata (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
Ochota na Vervolfa (TV seriál)
2008 Smerť špionam. Krym (TV seriál)
2007 Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
2005 Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Utěčka (S02E48)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky