foto

Mischa De La Motte

  • nar. 21.7.1904
    Richmond, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.12.1990 (86 let)
    Camden, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 A Tale of Two Cities (TV film)
Proč nepožádali Evanse? (TV film)
1975 Galileo
1974 Frankenstein and the Monster from Hell
1972 Endless Night
Kupec benátský (TV film)
Pás cudnosti
Vzhůru na frontu
1970 Every Home Should Have One
Ještě jednou
1968 Cold Comfort Farm (TV film)
1965 Ferry Cross the Mersey
Return from the Ashes

TV seriály

1987 Fortunes of War (TV seriál)
1986 Dead Head (TV seriál)
1984 Partners in Crime (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 The Barchester Chronicles (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
Mayor of Casterbridge, The (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
Golden Bowl, The (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Sense and Sensibility (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Jury Room (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky