foto

Barry Wilsher

  • nar. 24.3.1932 (88 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Cherry Picker, The
1961 Dangerous Afternoon
1958 The Castiglioni Brothers (TV film)

TV seriály

1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1969 John Browne's Body (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
1964 Massingham Affair, The (TV seriál)
Play School (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Moonstone, The (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky