foto

Noel Rogers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Holding Patterns (TV film)
2012 Village People (TV film)
2006 Mindy and Brenda (TV film)
2005 Washington Street (TV film)
1993 Jack Reed: Odznak cti (TV film)
1992 Potopení lodi Rainbow Warrior
1991 Captive (TV film)
1989 Eight Is Enough Wedding, An (TV film)
1988 Spiknutí ve vlnách (TV film)
1987 Jsem uprchlý trestanec (TV film)
1984 W*A*L*T*E*R (TV film)

TV seriály

2018 The Conners (TV seriál)
There Won't Be Blood (S01E03)
2017 Správná dvojka (TV seriál)
Conscious Odd Coupling (S03E13)
The God Couple (S03E12)
Batman vs. The Penguin (S03E11)
další epizody (5)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Wind Beneath My Wingman (E08)
Two Days or the Number of Hours Within That Timeframe (E02)
Správná dvojka (TV seriál)
Felix Navidad (S03E08)
The Odd Couples (S03E07)
Eisen Trouble (S03E06)
další epizody (8)
2015 One Big Happy (TV seriál)
Neranditelní (TV seriál)
Cop Number Four Walks Into a Bar (S02E10)
An Angry Judge Walks Into a Bar (S02E09)
A Live Show Walks Into a Bar, Part 2 (S02E08)
další epizody (10)
2014 Neranditelní (TV seriál)
Go for Gary (S01E13)
Danny's Boys (S01E12)
Let There Be Light (S01E11)
další epizody (12)
2013 Second Generation Wayans (TV seriál)
2012 Guys with Kids (TV seriál)
2010 Perfektní pár (TV seriál)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Tajný projekt (S01E12)
Jak se zavděčit otci? (S01E11)
Škatule, škatule (S01E09)
další epizody (5)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
2006 Courting Alex (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2004 Men's Room, The (TV seriál)
Stones, The (TV seriál)
2003 Charlie Lawrence (TV seriál)
2002 Watching Ellie (TV seriál)
2001 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Spát s nepřítelem (S06E07)
Jo, dítě! (S06E06)
Jak se rozhodnout (S06E05)
další epizody (20)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Hračkárna (S05E10)
Hamburgry hněvu (S05E09)
Všechno zlé pro něco... (S05E08)
další epizody (10)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1998 Jesse (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
1997 Návštěvník (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Život s láskou a celebritami (S05E08)
1996 My z přístavu (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1994 McKenna (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
Supercarrier (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
1987 Detektiv v sukních (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky