Reklama

Reklama

Guys with Kids

(seriál)
všechny plakáty
Trailer
USA, (2012–2013), 6 h 13 min (Minutáž: 21–22 min)

Epizody(17)

Videa (4)

Trailer

Recenze (12)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po 4. díle: Jo tak tohle je asi nejzábavnější nový seriál letošní sezony, který sleduju. Někomu se to zdá trapné a průměrné, mě to ale baví. Zatím nebyl díl, kdy bych se aspoň každé 3 minuty něčemu nesmála a to od komediálních sitcomů čekám (Co jiného asi? Nějaké složité zápletky? Těžko). Tři taťkové se sedmi dětmi, jenž se nejčastěji scházejí v baru. Další části se odehrávají v jednom ze tří bytů oněch taťků..... to jsou v podstatě veškeré scény, ale to právěže vůbec nevadí. Například dnešní díl, kdy se snažili zlomit Yodu, tím že vymýšleli všelijaké capoviny, které by chtěl taky dělat, ale nemůže, dokud nesní večeři...jo zábavné....taky bych si chtěla někdy udělat vodní skluzavku doma.... v bytě.... v paneláku. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Absolutně průměrný sitcom, který je sice snesitelný a sem tam pobaví, ale to je asi tak všechno. Nic, co bych měla potřebu dál sledovat. Pilot - 50 % ()

Reklama

Denila 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál, ani špatný ani dobrý... neutrální. Pořád nevím zda dvě hvězdy nebo tři. Hlavně teda první díl mě doháněl k šílenství "smích publika" byl hrozný, ale přežít se to dalo a člověk si na to zvykl. Pouštěla jsem si ho přes oběd, nebo ve chvílích kdy čas na 45 minutový seriál nebyl a tedy možnosti výběru seriálu se zmenšily; k tomuto sloužil skvěle, neměla jsem touhu pustit si další díl, extra na sebe nenavazují takže člověk vyloženě po skončení dílu nečeká co bude dál jako u některých jiných seriálů. Co je plusem tohoto seriálu, jsou to sile chlapi s dětmi, ale děj se netočí jen kolem dětí. ★★ + ★/2 ()

IQ Tiqe

všechny recenze uživatele

Po pilotu: Koukatelný průměr, tematicky něco jako kdysi Plný dům, jen kvalitativně jinde. Tak zlý to neni, ale jeden dílů mi stačil. Při natáčení před živým pubvlikem se herci chovají někdy moc teatrálně. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Zatial S1. Sitcom, ktory sice nie je nicim vynimocny, ale bavi, a to az k LOL. Mna zatial najviac (ne)priatelske popichovanie Nicka a Sheily. (Serial nie je o detickach ani o vtipkoch "boze, ono sa to pokakalo, som muz a neviem, co mam robit", je o troch paroch, ktore su susedmi a priatelmi, ktore maju potomstvo a obcas maju naozaj nedomyslene napady.) // Pozerám, že väčšina komentujúcich to vzdala po pilote, čo je (ich) škoda. Dúfam Amíci sledovali ďalej a bude S2. ()

Galerie (53)

Reklama

Reklama