foto

Světlana Kirejeva

  • nar. 31.1.1941 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gogol. Strašnaja mesť
Gogol. Vij (TV film)
2017 Gogol: Začátek (TV film)
2011 Raspoutine (TV film)
2009 Duše Paula Giamattiho
Vidrimasgor, ili Istorija mojego kosmosa
1994 Koleso ljubvi
Russkaja simfonija
1989 Něčistaja sila
Prišvinovy papírové oči
1988 Одно воскресенье (TV film)
1987 Oči černé
Sadovnik
Vězučij čelověk
1986 Dopisy mrtvého
Obida
Podsudimyj
Pri otkrytych dverjach (TV film)
Tichoje sledstvije
1985 Vstretimsja v metro
Čelověk s akkordeonom
1984 Můj přítel Ivan Lapšin
Přišel Bumbo
Zbraně pro Petra Velikého
Čeljuskincy
1983 Něbyvalščina
Sjem časov do gibeli
1982 Skvoz ogoň
Šuročka
В старых ритмах
1981 Куда исчез Фоменко? (TV film)
1980 O bednom gusare zamolvitě slovo (TV film)
1979 Inženěr Graftio
Molodaja žena
Poznávajíc širý svět
1978 Hvězda beze jména (TV film)
Uchoďa - uchodi
Čelověk, kotoromu vězlo
Ошибки юности
1977 Hloupý Ivánuška
Holčičko, chceš hrát ve filmu?
Zolotaja mina
1976 20 dnů bez války
Jediná
Meňa eto ne kasajetsja
Sladkaja ženščina
1975 Datla hlava nebolí
Hvězda kouzelného štěstí
Krůček k lásce
1974 Poslednij děň zimy
Seržant milicii
1973 Cement (TV film)
1972 Огоньки

TV seriály

2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Čemodan smerti (S02E02)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Gotovyje ubivať (S18E01)
2017 Otličnica (TV seriál)
2016 Klim (TV seriál)
Konsultant (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ličnyje intěresy (S16E05)
2015 Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Lesopolosa (S02E08)
Šef (TV seriál)
Ošejnik (S03E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Myš nělepaja (S15E22)
2014 Mažor (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Krik sovy (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Žena oficera (TV seriál)
Ženich (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Sjurpriz (S03E12)
Pamjať (S03E08)
Šaman (TV seriál)
Rodstvenniki (S02E04)
2012 Chvost (TV seriál)
Čužoje sčastě (E12)
Gruz (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Slučajnyj poputčik (S07E18)
2011 Split (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Rodnaja krov (S05E02)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Pojedinok (S01E03)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Mašina dlja killera (S07E01)
2009 Silnější než válka (TV seriál)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Propavšije bez vesti (S09E31)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Zakon myšelovki (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Skvoznoje ranenije (S03E01)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
2006 Labirinty razuma (TV seriál)
Serafima (E12)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Zaveščanije (S02E13)
2005 Labirinty razuma (TV seriál)
Ispolnitěl (E08)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Baltijskij cirjulnik (S01E09)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Razboj na Fontanke. Časť 2 (S06E14)
Razboj na Fontanke. Časť 1 (S06E13)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Damoklov meč (S05E01)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Mužskije igry (S02E03)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Sposobnyj učenik (S02E08)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rožděstvo (S02E22)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)
1985 Grjaduščemu věku (TV seriál)
1981 20-e děkabrja (TV seriál)
1977 Otevřená kniha (TV seriál)
1975 Strogovy (TV seriál)
1974 Sloužím revoluci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky