foto

Trygve Allister Diesen

  • nar. 11.7.1967 (50 let)
    Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (TV film)
2008 Red
2007 Vymahač (TV film)
2002 Chci tvé srdce
1997 Mørkets øy

TV seriály

2014 The Assets (TV seriál)
2013 Det tredje øyet (TV seriál)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2004 Skolen (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace