foto

Trygve Allister Diesen

  • nar. 11.7.1967 (52 let)
    Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (TV film)
2008 Red
2007 Vymahač (TV film)
2002 Chci tvé srdce
1997 Mørkets øy

TV seriály

2019 Wisting (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2014 The Assets (TV seriál)
2013 Det tredje øyet (TV seriál)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2004 Skolen (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2008 Red

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Detektiv Varg Veum: Černá ovce
2007 Vymahač (TV film)
2002 Chci tvé srdce

TV seriály

2019 Wisting (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky