foto

Bernhard Stephan

  • nar. 24.1.1943 (78 let)
    Potsdam, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Meine wunderbare Familie - Die zweite Chance (TV film)
Meine wunderbare Familie - Einmal Ostsee und zurück (TV film)
2002 SOS Barracuda: Srdečné pozdravy z Palmy (TV film)
1999 Ein Mann für gewisse Sekunden (TV film)
1997 Agentenfieber (TV film)
Doppelgänger, Der (TV film)
Odložené štěstí (TV film)
1996 Bei Aufschlag Mord (TV film)
1992 Mandelküsschen (TV film)
1991 Tandem (TV film)
1988 Mit Leib und Seele
1986 Autoškola
1982 Sonjas Rapport
1979 Schatzsucher
1978 Malíř Jörg Ratgeb
1976 Unser stiller Mann (TV film)
1975 Aus meiner Kindheit
1974 Für die Liebe noch zu mager
1972 Polizeiruf 110 - Blutgruppe AB (TV film)

TV seriály

2009 Tlusťoch (TV seriál)
Otázka víry (S03E06)
Nebezpečná rada (S03E05)
Běsnící srdce (S03E04)
2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Das kalte Herz (S01E14)
Große Fische – kleine Fische (S01E06)
Fremde Tochter (S01E05)
2005 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Harte Kerle (E28)
2004 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Kompas lásky (E03)
Plavba za štěstím (E02)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Upír (S03E04)
Anděl smrti (S03E03)
2000 Pfeifer (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Záchranář (S02E06)
Dům hrůzy (S02E01)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Gewichtige Probleme (S01E06)
Einer für alle, alle für einen (S01E05)
Die schreckliche Wahrheit (S01E04)
další epizody (6)
Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Malý vrah (S01E05)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)
Unzertrennlichen, Die (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Friedemann Brix - Eine Schwäche für Mord (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Bistro, Bistro (TV seriál)
Salto postale (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1972 Täter unbekannt (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Mit Leib und Seele
1986 Autoškola
1979 Schatzsucher
1976 Unser stiller Mann (TV film)
1975 Aus meiner Kindheit
1974 Für die Liebe noch zu mager
1972 Polizeiruf 110 - Blutgruppe AB (TV film)

TV seriály

1972 Täter unbekannt (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1968 Tysjača okon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky