foto

Jackson Bond

  • nar. 3.4.1996 (23 let)
    Minnesota, USA

Biografie

Jackson hraje hokej. V roce 2005 získal vyhraněnou pozici v hokejovém týmu Minnesota All-Star Hockey, který cestuje po celé Severní Americe. Ve volném čase se věnuje také skateboardingu. Tančí od svých tří let, soutěží v mnoha státech a soutěžích talentů. V roce 2004 vyhrál druhé místo na veletrhu v Minnesotě.

Sagra

Herecká filmografie

Filmy

2012 Return of Captain Kidd, The
2011 Vzpomínky na válku
2009 Into Temptation
2008 Killer Movie
2007 Invaze

TV seriály

2007 In Case of Emergency (TV seriál)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Havárie (S04E17)