foto

Kathy Monahan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Boys from County Hell
2017 Candice za zrcadlem
2016 Mammal
2013 How to Be Happy
2012 Keys to the City

TV seriály

2020 Vikingové (TV seriál)
Smrt a had (S06E06)
Klíč (S06E05)
2019 Dublin Murders (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
V mysli pachatele (TV seriál)
Vikingové (TV seriál)
Všichni zajatci (S06E04)
2017 Striking Out (TV seriál)
2015 Red Rock (TV seriál)
2005 Last Furlong, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky