foto

Carl Gardner

  • nar. 29.4.1928
    Tyler, Texas, USA
  • zem. 12.6.2011 (83 let)
    Port St. Lucie, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Phantom of the Ritz

TV seriály

1977 Sha Na Na (TV seriál)

Dokumentární

1995 Historie Rock 'n' Rollu 1: Exploze Rock 'n' Rollu (TV film)
Historie Rock 'n' Rollu 2: Zlatý věk Rock 'n' Rollu (TV film)
1973 Let the Good Times Roll

Hudební videoklipy

1989 The Coasters: Yakety Yak (hudební videoklip)
The Coasters: Young Blood (hudební videoklip)
1960 The Coasters: Searchin' (hudební videoklip)
1959 The Coasters: Along Came Jones (hudební videoklip)
The Coasters: Charlie Brown (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1980 Solid Gold (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1971 The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
1966 The London Palladium Show (TV pořad)
1958 Bandstand (TV pořad)
The Dick Clark Show (TV pořad)
1957 The Big Record (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky