foto

Erica Muñoz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Long Gone By
2009 Babysitters Beware
2008 Days of Wrath
2006 After Midnight: Life Behind Bars (TV film)
2005 Americký sen

TV seriály

2020 Indebted (TV seriál)
Everybody's Talking About the Pilot (E01)
2016 Chirurgové (TV seriál)
Konečně! (S12E23)
2013 Stop the Bleeding! (TV seriál)
2007 Jericho (TV seriál)
The Day Before (S01E12)
Vražedná čísla (TV seriál)
Třináct (S04E04)
2003 Manipulátor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky