foto

John Jürgens

  • nar. 20.2.1964 (55 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Liebling, ich muß auf Geschäftsreise (TV film)
1984 Popkorn a paprika
Schulmädchen '84
1983 Sunshine Reggae auf Ibiza
1982 Dicker Hund, Ein

TV seriály

1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

1973 Udo Jürgens - Ist er wieder da?

Host

Dokumentární

2014 Der Mann, der Udo Jürgens ist (TV film)

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2000 ZDF-History (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1997 Herman & Tietjen (TV pořad)
1987 Nachtcafé (TV pořad)
1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky